Splošni pogoji

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine določajo pogoje nakupa ter prodaje izdelkov, ki jo izvaja podjetje Apollo d.o.o., veleprodaja izdelkov za otroke, Puhova 18, 2250 PTUJ.

Splošni pogoji so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.


Vračilo blaga

Vračilo naročenega blaga je mogoče le v primeru, če je tako predhodno dogovorjeno.

 

O nameravanem vračilu blaga nas lahko kupec pisno obvesti na kontaktni e-naslov andreja.meglic@apollo.si, ali na telefonsko številko 08 2008 650, oz. fax: 02 778 82 50, oz. potniku.

 

Artikli imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih ali na računu.

 

Garancija preneha veljati pri:

  • neupoštevanju navodil za uporabo,

  • popravilu, ki ga je opravila nepooblaščena oseba,

  • malomarnem ravnanju z izdelkom,

  • poškodbah, ki so nastale zaradi mehanskih udarcev po krivdi kupca oziroma tretje osebe.

 

Varnost in pravica do zasebnosti

Skrbno varujemo vaše podatke pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem. Vse podatke, pridobljene preko spletne prodajalne, podjetje Apollo d.o.o. uporablja le za lastno uporabo in jih varuje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. List RS št. 59/1999, 57/2001, 59/2001).

Podjetje Apollo d.o.o. podatke, posredovane s strani kupcev, ne bo razkrivalo tretjim osebam, temveč jih bo koristilo le v namene lastne rabe, informiranje o ponudbi in novostih,..  Podatke strank hranimo trajno in jih uporabljamo v trajno rabo dokler stranka ne zahteva drugače. V primeru "vdora" v bazo oz. v računalniški sistem ne nosimo odgovornosti za posledice.  

 

Odveza odgovornosti

Apollo d.o.o. se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti skladnost in ažurnost podatkov, ki so objavljeni na spletnih straneh podjetja ter v spletni prodajalni. Kljub temu pa se lahko karakteristike izdelkov, njihova zaloga in cena spremenijo tako hitro, da podjetje Apollo d.o.o. v spletni prodajalni ne uspe popraviti podatkov. V takem primeru bomo kupca obvestili o eventualnih spremembah in mu omogočili preklic naročila ali zamenjavo naročenega artikla.

 

Reklamacije in informacije

V primeru reklamacije ali potrebe po dodatnih informacijah pričakujemo vaše sporočilo na naslov: petra.podhostnik@apollo.si.